Moderatör ve site yöneticileri alımı yapılacaktır.
Moderatör Başvuru Forumu Linkine Tıklıyarak Başvuru Yapabilirsiniz.

Bizimle Çalışmak İster misiniz ?

[TG] Forum duyuruları
Kullanıcı avatarı
DeSWa Verified
Admin
Admin
Aracım: Renault
Mood:
İletişim:

Bizimle Çalışmak İster misiniz ?

Mesaj gönderen DeSWa Verified »

Turgutlar Garaj'da Neden Çalışmalıyım ? Bana Ne Faydası Olacak ?
TurgutlarGaraj 2017 senesinde küçük bir şahıs Otomotiv E-ticaret sitesi olarak yayın hayatına başlayıp zaman içerisinde geniş bir ve ticari portal haline gelmiştir. Son yıllarda Turgutlar Garaj gerek medya gerekse diğer kurumsal mercilerin dikkatlerini üzerine çekerek Türkiye'nin en çok takip edilen en büyük online online Otomotiv E-Ticaret platformu olmayı başarmıştır.

2025 Yılında Aldıkları karar ile Adı Renovizyon olarak değiştirildi ve Turgutlar Garaj İsim hakkı satışa çıkartıldı Yönetim ile irtibata geçip ricam üzerine domain tarafıma devredildi ve renovizyon sponsorluğu ile Forum sitesi olarak tekrardan hayata geçirildi.

TurgutlarGaraj'da görev yapmanızın size bir çok faydalı geri dönüşür olabilir. Bunların bazılarından kısaca bahsedersek

1. Forumlar, bloglar ve internet ortamı hakkında çok yeni bilgiler öğrenir öğrendiklerinizi insanlarla paylaşıp insanlara faydalı olur ve bunun neticesinde bir deneyim kazanırsınız. Eğer bir gün kendi sitenizi veya blogunuzu açmak isterseniz TG'daki tecrübeleriniz ve deneyimleriniz sayesinde hiç zorlanmadan ne yapacağınızı bilerek kolay bir şekilde başarıya ulaşabilirsiniz.

2. Yukarıdada belirttiğimiz gibi Turgutlar Garaj son yıllarda gerek medyanın gerekse bazı önemli kurumların dikkatini üzerine çekmiştir. Bunun size faydası ise şu şekilde olabilir. TG de yaptığınız paylaşımlar, rehberler herhangi bir kurum veya kuruluş tarafından beğenilebilir ve size muhabirlik, yazarlık, editörlük gibi ciddi fırsat ya da teklifler sunulabilir. Böyle bir durumda isterseniz boş zamanlarınızı değerledirip bu işi yaparak biraz para kazanabilir veya isterseniz tamamen bu işlere yönelerek hayatınızın mesleği haline getirebilir geçiminizi bundan sağlayabilirsiniz.

3. Son olarak bahsetmek istediğimiz önemli bir avantaj ise Saygınlık. TG yüzbinlerce Renault & Dacia Otomobil Kullanıcısı olan üyeye hitap eden son derece düzenli tertipli ve kaliteli bir platformdur. Böylesine büyük bir platformda görev yapmak ve temsil etmek size prestij ve saygınlık kazandırır. Şuan belki istenilen düzeyde değiliz ama 1-2 yıl içerisinde TG'de görev aldım diyen birine insanlar imrenerek bakacak. Bu yönde çalışma ve planlarımız var ve başarıya ulaşacağımızdan oldukça eminiz.

Yukarıda sayılan maddeler sadece önemli birkaç sebep, TG'da görev almak size bunlardan çok daha fazlasını kazandıracak ve bir gün geriye dönüp baktığınızda iyi ki TG'da görev almışım diyeceksiniz kendi kendinize.

Bu forumda kazanacağınız otomotiv bilgisi ve deneyimleri sizi hayatta herzaman bir adım daha ileriye götüreceğine inanabilirsiniz

Forum içerisinde Oyak renaukt fabrikasında tecrubeler kazanmış yönetim üyeleri ve oto sanayide görev yapmış usta üyeler mevcuttur ve forum üzerinden ücretsiz bilgi vermektedirler. Oto elektirikten motor ustasına her türlü sorunlarınıza kolayca cevap alabileceğiniz teknik bilgiye sahip yönetim kadromuz vardır.

Moderatör Alınacak Bölümler :

Otomotiv Grupları
Ticaret alanı
Sohbet alanı
Yazılım Ve Programlama alanı
Off - Topic Sohbet alanı